image-5876125

Publieksprijs Rijswijks Pracht

19 Maart jl. mocht ik meespelen op het huiskamerfestival “Rijswijks Pracht” in Rijswijk. Iedereen mocht stemmen, en vandaag werd het nieuws bekend dat ik met de publieksprijs naar huis mocht gaan!

Met een uiterst pakkende voorstelling is hij een publiekslieveling. Hij verschijnt dik ingepakt ten tonele maar pakt zich daarna in kleine gezellige huiskamer in stapjes volledig uit. Vijf maal achterelkaar weet hij telkens 30 toeschouwers aan hun stoel te kluisteren met originele zelfgeschreven liedjes. Hij begeleidt zichzelf met mooi gitaarspel. De liedjes komen recht uit het hart. Zingen doet hij met mooie duidelijke stem. De teksten komen goed over. De liedjes zitten vol met fantastische woordspelingen en vertonen toch een prachtige eenvoud.

(Voor de duidelijkheid: ik sta niet op de foto!)